use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Delma ze szczyptą soli

Delma ze szczyptą soli
Delma ze szczyptą soli cechuje się kremową konsystencją oraz delikatnym, słonawym posmakiem. Doskonale sprawdzi się w połączeniu ze świeżym pieczywem. Podkreśli smak dodatków, świetnie dopełniając codzienne kanapki dla całej rodziny.

Delma ze szczyptą soli

Skład:

woda, oleje roślinne (rzepakowy, palmowy, słonecznikowy w zmiennych proporcjach), sól (1,2%), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny), witaminy A, D i E, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromaty, barwniki (karoteny). Zawartość tłuszczu 39%.