Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kanapka z tuńczykiem

Pyszna kanapka z tuńczykiem, świeżym ogórkiem i chrupiącą cebulką
  • Czas gotowaniaNiedostępne
  • Czas przygotowania10 minut
  •  
    2 porcje
recipe image Kanapka z tuńczykiem

Składniki

  • 2 bułki pełnoziarniste
  • Delma
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 1 mała czerwona cebula
  • kilka rzodkiewek
  • 1 łyżka majonezu
  • mieszanka sałat
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Sposób przygotowania

  1. Bułki przekrój na połówki, posmaruj Delmą. Ogórka i cebulę umyj i pokrój na cienkie plasterki.
  2. Rzodkiewki umyj, drobno posiekaj i wymieszaj z osączonym na sicie tuńczykiem i majonezem. Sałatę umyj i osusz.
  3. Na posmarowanych Delmą bułkach ułóż plastry ogórka i cebulkę, przykryj masą tuńczykową i posyp sałatą.