use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Delma Choco

Krem do smarowania z kakao

Product Page, Delma Choco
Delma Choco to krem do smarowania z kakao, który jest 100% roślinny, bezglutenowy i bezlaktozowy. Można go używać nie tylko do smarowania kanapek jak röwniez jako dodatek do naleśników, gofrow lub do dekorowania ciast 1 clasteczek.

 

Składniki; oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, słonecznikowy, palmowy, w zmiennych proporcjach), syrop glukozowo-fruktozowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (7,5%), cukier, woda, emulgatory (mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna), sól (0,5%), witaminy (A, D, E)